comforabele warmte thuis

Comfortabel wonen met een airco aangepast aan uw situatie

Een goede airconditioning kopen met een goed advies, voor een eerlijke prijs

Zeker in de huidige situatie brengen we een groot deel van onze tijd binnenshuis door. In de huiskamer, of misschien in een eigen werkruimte of kantoor aan huis. Daarom is het van groot belang om het klimaat binnenshuis zo goed en comfortabel mogelijk te kunnen regelen. Niet alleen gaat u zich hierdoor beter voelen, het heeft ook een gunstige uitwerking op uw energierekening, gezondheid en productiviteit.
Onze airconditioning units zorgen voor koele lucht in de zomer, en behaaglijke warmte in de winter. En dat alles nog milieu vriendelijk en energiezuinig ook!

Zelf een airco unit uitzoeken is geen aanrader. Dit kunt u het beste samen met onze adviseur bepalen. De keuze van het type en grootte airconditioning wordt namelijk niet alleen gebaseerd op de grootte van de ruimte waarin hij komt te hangen, ook het aantal aanwezige personen, externe warmtebronnen en verschillende andere factoren spelen een rol.
Wist u bijvoorbeeld dat een te klein gekozen airco voor een hoog energieverbruik zorgt? Maar dat een te groot uitgevoerde airco juist een verlaagd comfort tot gevolg heeft? Laat u daarom vrijblijvend door ons adviseren, het kost niets!

Binnen- en buiten unit (split unit)

Al onze airconditioning systemen bestaan uit een buitenunit en een binnenunit die met elkaar verbonden zijn door middel van leidingen en kabel. Onze eigen gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat deze leidingen en kabel keurig langs de muur (in een goot) of onder de dakpannen wordt weggewerkt. Ook het gat dat in de muur geboord zal worden is een specialistische klus die onze betonboorder voor zijn rekening neemt. U hoeft dus zelf niks te regelen, wij verzorgen alles binnen een zo kort mogelijk tijd.

De binnenunit kan met de infrarood afstandsbediening door u worden ingesteld op de juiste temperatuur, maar dit kan indien gewenst ook met een app of het Google home systeem. Vrijwel alles is mogelijk!

Afhankelijk van het type airco kan één buitenunit indien gewenst voorzien worden van meerdere binnenunits, dat scheelt kosten en ruimte! Een systeem met meerdere binnenunits noemen we een multi-split systeem. Handig wanneer er in meerdere vertrekken een binnenunit moet komen.

Airco unit buiten
woonkamer en gezin

Goed en eerlijk advies en de beste apparatuur

De keuze voor de meest geschikte airconditioning maken we graag samen met u. Met ruim 30 jaar ervaring in klimaattechniek helpen we u graag om de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden met u door te nemen.

Altijd een eerlijk antwoord!

Naast een goed advies bieden we de meest energiezuinige en stille apparatuur die op de markt beschikbaar is. Zowel de binnen als de buitenunit zijn fluisterstil. Daarnaast leveren we al onze producten met maar liefst 5 jaar garantie*.
*Bij een onderhoudsabonnement

Wat kost een airco eigenlijk?

Door de vele mogelijkheden is dit vrij lastig te zeggen. Grofweg beginnen de prijzen voor onze single-split airconditioning units rond € 1300,00. Dat is altijd inclusief alle advies, apparatuur, materialen en montage. Maar laat u niet leiden door de goedkoopste prijs. Goedkoop is meestal duurkoop en we gaan er van uit dat u vele jaren probleemloos van uw airco moet kunnen genieten. Toch?