Airco voor bedrijfspand

Betaalbare airconditioning voor bedrijf en kantoor

Productief werken in het juiste klimaat!

Een goede klimaatbeheersing op de werkplek is cruciaal voor goede prestaties, het concentratievermogen en dus een hoge productiviteit. Zorg daarom samen met Calordelta op kantoor, uw winkel of horecagelegenheid voor een heerlijke constante temperatuur. En mocht er onverhoopt een storing optreden, onze technische dienst is razendsnel ter plaatse om dit op te lossen.

Zelf een airco unit uitzoeken is geen aanrader. Dit kunt u het beste samen met onze adviseur bepalen. De keuze van het type en grootte airconditioning wordt namelijk niet alleen gebaseerd op de grootte van de ruimte waarin hij komt te hangen, ook het aantal aanwezige personen, externe warmtebronnen en verschillende andere factoren spelen een rol.

Airco systemen voor bedrijven

Al onze airconditioning systemen bestaan uit een buitenunit en een binnenunit die met elkaar verbonden zijn door middel van leidingen en kabel. Onze eigen gecertificeerde installateur zorgt voor de plaatsing en aansluiting van de airco unit, zowel buiten als binnen. U hoeft dus zelf niks te regelen, wij verzorgen alles binnen een zo kort mogelijk tijd.

Afhankelijk van het type airco kan één buitenunit indien gewenst voorzien worden van meerdere binnenunits, dat scheelt kosten en ruimte! Een systeem met meerdere binnenunits noemen we een multi-split systeem. Met een multi-split airco kunnen we verschillende ruimtes van een gescheiden klimaatregeling voorzien, die zijn aangesloten op één buiten unit.
Een andere mogelijkheid is een cassette-unit, die in het systeemplafond kan worden gemonteerd. Mooi en functioneel!

airco bedrijfsunit op dak
vrouw op kantoor met airco

Goed en eerlijk advies en de beste apparatuur

De keuze voor de meest geschikte airconditioning maken we graag samen met u. Met ruim 30 jaar ervaring in klimaattechniek helpen we u graag met uw keuze, de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden.

Altijd een eerlijk antwoord!

Naast een goed advies bieden we de meest energiezuinige en stille apparatuur (voornamelijk Mitsubishi, Panasonic en Samsung) die op de markt beschikbaar is. Zowel de binnen als de buitenunit zijn fluisterstil. Daarnaast leveren we al onze producten met maar liefst 5 jaar garantie* en de mogelijkheid voor het afsluiten van een servicecontract zodat u verzekerd bent van een altijd werkend klimaatsysteem.
*Bij afsluiten van een onderhoudsabonnement