Airco voor bedrijfspand

Wij zoeken een:

Monteur airconditioning M/V

Monteur airconditioning M/V

Ons professionele en gezellige team heeft ruimte voor een F-Gassen monteur M/V om onze klanten te voorzien van nieuwe installaties. Iemand die contact met mensen niet schuwt, een ware ambassadeur is voor ons bedrijf en graag uitlegt waar hij/zij mee bezig is.Wij zoeken iemand met passie voor het vak. Bij ons krijg je gewoon de tijd om alléén topkwaliteit af te leveren.

Je installeert graag airco’s bij particuliere en zakelijke klanten. Het installeren van airco installaties heeft voor jou weinig geheimen. Je werkt netjes en secuur. Jij gaat voor 100% tevredenheid, net als wij. Je werkt alleen met de beste gereedschappen en de meest betrouwbare merken op de markt. Je woont in, of dicht bij de Utrechtse Heuvelrug, waar 90% van onze klanten zit. Je staat dus niet in de file ? 
Je hebt je F-Gassen certificaat CAT-1 in je zak en bent daar trots op! Je wilt graag meewerken aan de enorme uitdaging waar we in de wereld voor staan: de energie transitie.Spreekt ons mooie bedrijf en deze vacature je aan? Neem dan contact met mij op.


Team Calordelta
Sjoerd Smits 06-46955932 of info@calordelta.nl