Airconditioning in systeemplafond

Airco installeren bij bedrijf, kantoor of winkel

Airco installeren: op kantoor, in de winkel en op meer plekken

Laat een airco installeren en profiteer met uw bedrijf van de voordelen. Dankzij airconditioning houdt u het jaarrond aangenaam warm of juist koel. Bovendien verbetert de luchtkwaliteit én doet u dat alles heel energie-efficiënt. Een zakelijke airco installeren is de beste manier om zowel in de zomer als de winter op een heel prettige wijze met elkaar te werken.

Lucht-Lucht warmtepomp of Lucht-Water warmtepomp?

Dus zoekt u een airco voor op kantoor, in de winkel of in een andere bedrijfsruimte? Vanuit Maarsbergen installeren we airco’s in bijvoorbeeld Leersum, Amerongen, Veenendaal, Leusden, Amersfoort, Soesterberg, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vianen en Culemborg. Dat doen we in kantoren en bedrijfspanden, zowel nieuwbouw als bestaand.

A-merk airco: laagste energieverbruik

We installeren A-merk airco-systemen voor bedrijven. U profiteert van een aangename temperatuur (warm in de winter en koel in de zomer), de verbeterde luchtkwaliteit én bovenal een laag energieverbruik. De moderne airco’s verbruiken nauwelijks energie, omdat ze op een heel efficiënte wijze verwarmen en koelen. Dat maakt ze voor particulieren een interessant alternatief voor traditionele verwarming. Is er in uw bedrijfspand sowieso geen gasaansluiting aanwezig? Dan is een airco heel goed geschikt om te verwarmen in de winter. Ondertussen kunt u er ook mee koelen in de zomer.

Zoekt u een airco of warmtepomp voor uw bedrijf of kantoor? Wij hebben veel ervaring met airco’s in Utrecht, rondom de Heuvelrug en in de directe omgeving. We kennen de systemen, begrijpen de wensen van bedrijven en hebben de expertise en ervaring om een airco te installeren.

Airco of warmtepomp op het dak van bedrijf

Hoe kiest u de juiste airco?

Een airco installeren vraagt om deskundig advies. Dat wil zeggen, wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Daarvoor houden we rekening met:

   De grootte van de ruimte
De ideale airco past bij de grootte van de ruimte, bijvoorbeeld op kantoor, in de winkel of in een ander bedrijfspand. Dus zoekt u een aircosysteem dat goed geschikt is voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag. Gemiddeld genomen heeft u voldoende aan 30 tot 40 Watt koelvermogen per vierkante meter ruimte. Vanzelfsprekend helpen we u graag de precieze berekening te maken.

   Het typische gebruik van de airco
Wilt u de airco gebruiken om de ruimte constant te verwarmen? Wilt u die vooral koelen in de zomer? Of gaat het om een aanvulling op andere vormen van verwarming (en koeling)? Daarnaast is het belangrijk om in te schatten hoe vaak u de airco zal gebruiken. En of u die langdurig wilt inschakelen of gebruikt om kort (bij) te verwarmen. We kennen de diverse manieren waarop bedrijven een airco gebruiken als ze die laten installeren. Daarover vertellen we u daarom graag meer.

   Uw specifieke wensen
Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de airco om te installeren bij uw bedrijf? Denkt u aan een witte of een zwarte airco? Aan een bepaalde manier van afwerken of wegwerken? Gaat het om een huurpand, dus moet u overleggen met de eigenaar? Of zoekt u naar een manier om het systeem zo op te hangen dat u de onderdelen kunt meenemen naar een volgende locatie? We denken graag met u mee, om u zo goed mogelijk tegemoet te komen in de specifieke wensen.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

Hoe kan ik een airco laten installeren?

U wilt een airco installeren. Dat kan in bijna alle situaties in bijna alle panden. Als u nadenkt over een airco komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. We leggen dan ook onze werkwijze uit.

Normaal gesproken beoordelen we de situatie, bespreken we uw wensen en schetsen we de mogelijkheden. Vervolgens installeren we de airco, waarbij we een buitenunit en één of meerdere binnenunits plaatsen. Op die manier realiseren we een (multi)splitairco. Dat is het meest efficiënte en effectieve systeem. Dat betekent dat u ermee kunt verwarmen en koelen, met minimaal energiegebruik.

Vanzelfsprekend kunnen we u adviseren over de verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Bovendien kennen we de ervaringen bij andere bedrijven die we hielpen met de installatie van een airco. Dus wilt u een airco laten installeren en zoekt u naar vakmensen in de regio rond de Heuvelrug? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Airco plaatsen op het dak

FAQ: veelgestelde vragen over een airco installeren

   Kunnen jullie ook in mijn bedrijfsruimte een airco installeren?
Ja, we kunnen in praktisch iedere bedrijfsruimte een airco installeren. Dat geldt voor kantoren, winkels en andere bedrijfsruimtes, zowel groot als klein. We plaatsen een split-unit airco (met buitenunit), meerdere binnenunits (multisplit-unit) of zoeken naar andere oplossingen als u dat wenst.

   Hoe lang duur het installeren van de airco?
Hoe lang de installatie duurt hangt af van het precieze aircosysteem dat we installeren. In de meeste gevallen zijn we binnen een dag klaar. Bovendien kunt u in de meeste gevallen gewoon doorwerken, terwijl wij de werkzaamheden uitvoeren. Dat geldt zowel voor het installeren van de airco als het onderhoud dat we uitvoeren.

   Hoe vaak moet er onderhoud worden uitgevoerd?
Laat u een zakelijke airco installeren? Het is verstandig om die minimaal 1x per jaar professioneel na te laten kijken. Onze monteurs controleren het systeem, voeren het benodigde onderhoud uit en zorgen ervoor dat u gedurende het jaar geen omkijken heeft naar de airco.

   Wat maakt jullie airco’s geschikt voor bedrijven?
We kunnen zakelijke airco’s installeren in alle soorten en maten. Dat wil zeggen, we kunnen de capaciteit creëren om iedere bedrijfsruimte te koelen en verwarmen. Dat geldt voor kleine en grote kantoren, voor winkelpanden, magazijnen en andere bedrijfsruimten. Twijfelt u over de grootte van de ruimte of bent u benieuwd welke andere bedrijven we geholpen hebben? Stel ons uw vragen, dan vertellen we graag meer.