Airco kopen en laten installeren

Airco kopen en installeren: hoe werkt dat?

U wilt een airco kopen en laten installeren. Daar zijn we u in Utrecht en omgeving graag mee van dienst, vanuit Maarsbergen. Onze klanten zijn bedrijven die zoeken naar een aircosysteem, bijvoorbeeld om energiezuinig te verwarmen (en te koelen). In plaatsen rond de Heuvelrug hebben we veel klanten, waarvoor we airco’s plaatsten en nu het onderhoud uitvoeren.

Denkt u aan een split unit airco? Of een multi-split unit voor meerdere ruimten? We adviseren u graag over de mogelijkheden en de verschillende systemen. Bovendien ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte, waarin we precies aangeven wat de kosten zijn en hoe we de airco zullen installeren.

Laten installeren: wat komt daarbij kijken?

De airco’s die u bij ons bestelt bestaan altijd uit een buitenunit met één of meerdere binnenunits. Dat betekent dat we de buitenunit verbinden met de binnenunit(s), door het dak of door de gevel heen. Dat moet professioneel gebeuren, zowel voor de werking van het systeem als voor de nette afwerking in uw pand.

Dus denkt u aan een airco voor op kantoor, in de winkel of in een andere bedrijfsruimte in Utrecht en omgeving? We adviseren u graag. U kunt bij ons de airco kopen en laten installeren, vanzelfsprekend met de hoogste energie-efficiëntie-klasse.

Airco of warmtepomp in de winter

Energiezuinige airco kopen en installeren

U wilt een airco kopen en installeren die zo zuinig mogelijk omgaat met energie, terwijl u kunt rekenen op de verwarming (en/of koeling) die u wenst. Daarom berekenen we vooraf de capaciteit die u nodig heeft. Dat doen we in BTU, wat staat voor British Thermal Units. De capaciteit moet passen bij de grootte ven de ruimte. Een te grote airco zou niet energiezuinig zijn, terwijl een te kleine airco de ruimte niet volledig kan verwarmen en/of koelen.

De moderne airco’s die u bij ons koopt en laat installeren hebben een uitstekend energielabel. In veel gevallen gaat het om A+++. Daarmee kiest u voor de beste energieklasse. Dit betekent dat de airco nauwelijks energie verbruikt, terwijl u wel zorgt voor het aangename binnenklimaat om in te werken.

Voor kantoren, winkels en andere bedrijfspanden

In Utrecht en rond de Heuvelrug plaatsen we vanuit Maarsbergen airco’s in allerlei soorten bedrijfspanden. Dus gaat het om een kantoor, om een winkel of een ander bedrijfsgebouw? De kans is groot dat we de situatie al eens hebben meegemaakt, dus weten waar de uitdagingen zitten. We kennen de regio goed, net als de bedrijfspanden waar u een airco kunt laten plaatsen.

Dus zoekt u een specialist om een airco te plaatsen? Bij ons kunt u de airco kopen en die laten installeren. Bovendien zijn we gespecialiseerd in airco-onderhoud, zodat we u zelfs daarmee goed van dienst kunnen zijn. Op die manier heeft u er zelf zo min mogelijk omkijken naar.

Kopen en laten installeren: één vakman als aanspreekpunt

Bij ons kunt u zakelijk uw airco kopen, die laten installeren én laten onderhouden. Dat doen we vanuit Maarsbergen in de regio Utrecht en de Heuvelrug. Daar komen we regelmatig, omdat we het onderhoud voor veel bedrijven en hun airco’s uitvoeren. Bovendien zijn we gespecialiseerd in zowel airco’s als warmtepompen. Dus zoekt u een duurzame manier om te verwarmen (en/of te koelen)? Dat is waar we sterk in zijn. Stel ons uw vragen, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

FAQ: veelgestelde vragen over een airco kopen en laten installeren

  • Wat kost het om een airco te kopen en te laten installeren?
    Wilt u een airco voor uw bedrijf kopen en laten installeren? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit. Daarin beschrijven we zowel de kosten voor de airco als voor de installatie. Vanzelfsprekend komen we graag bij u langs in de regio Utrecht, om de offerte te bespreken.
  • Hoeveel vermogen heeft de airco nodig?
    Het vermogen van de airco baseren we op basis van de grootte van de ruimte. Gemiddeld genomen rekenen we met 136 BTU (British Thermal Units) per vierkante meter. In sommige gevallen wijken we daarvan af, iets dat we graag motiveren in de offerte of in een persoonlijk gesprek.
  • Moet vaak moet de airco worden onderhouden?
    Het is verstandig om de airco in ieder geval jaarlijks na te laten kijken. We controleren de werking en het koelmiddel, zodat u er weer een jaar lang zonder problemen gebruik van kunt maken. Dankzij ons onderhoud heeft u geen omkijken naar de airco.