Airco kopen en plaatsen

Onze type aircosystemen

U wilt met uw bedrijf een airco kopen en plaatsen: daarmee zijn we u graag van dienst. Vanuit Maarsbergen plaatsen we airco’s bij bedrijven in de regio Utrecht en rond de Heuvelrug. We plaatsen split-unit aircosystemen, dus met een binnenunit en een buitenunit. Bovendien plaatsen we multi-split unit airco’s. Zo combineren we één buitenunit met meerdere binnenunits.

Zoekt u naar duurzame en energie-efficiënte verwarming (en/of koeling) in de winkel, op kantoor of in één of meerdere bedrijfsruimten? Daarmee zijn we u graag van dienst. Vertel ons wat u wenst of stel ons uw vragen. Dan berekenen we graag het genodigde vermogen en doen we een voorstel op maat.

Capaciteit van de airco die we plaatsen

Bent benieuwd naar de benodigde capaciteit van de airco die u wilt kopen en laten plaatsen? Dat hangt vooral af van de grootte van de ruimte. Een te krachtige airco verwarmt (en koelt) uitstekend, maar doet dat niet energie-efficiënt. Een te zwak systeem mist het benodigde vermogen om goed te werken.

Daarom maken we een berekening, op basis van het aantal BTU (British Thermal Units). Een klein kantoor kan uit de voeten met 5.000 tot 6.000 BTU, terwijl er in een grotere bedrijfsruimte bijvoorbeeld 10.000 BTU of meer nodig is aan vermogen. Wij maken die berekenen, waarna u van ons een offerte ontvangt met daarin alle informatie op een rij.

Airco of warmtepomp in de winter

Plaatsing en installatie

U kunt bij ons zakelijk uw airco kopen en laten plaatsen. We plaatsen en installeren, zodat u er direct gebruik van kunt maken. Voor de plaatsing bepalen we vooraf de geschikte plek. Bij de buitenunit letten we bijvoorbeeld op voldoende ventilatie en de toegankelijkheid voor het onderhoud. Dus zoekt u de beste plek voor een airco? Of twijfelt u over de mogelijkheden? We adviseren u graag.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

FAQ: veelgestelde vragen over een airco kopen en plaatsen

  • Welke capaciteit heeft de airco nodig?
    Hoeveel capaciteit de airco nodig heeft die u voor uw bedrijf wilt kopen hangt af van de grootte van de ruimte(s). We komen graag bij u langs in Utrecht en omgeving, om aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op te stellen.
  • Hoe vaak moet ik de filters van een airco reinigen?
    Het is verstandig om de filters van uw airco in ieder geval iedere drie maanden te reinigen. Daarnaast voeren we het jaarlijks onderhoud uit van de airco’s van veel bedrijven waar we die plaatsen.
  • Welk type airco kan ik door jullie laten plaatsen?
    We plaatsen split-unit en multi-split unit aircosystemen voor bedrijven, in Utrecht en omgeving. Vanuit Maarsbergen komen we bijvoorbeeld veel bij bedrijven op de Heuvelrug. U kunt de airco gebruiken voor op kantoor, in de winkel of in een ander bedrijfspand.