Airco laten plaatsen voor bedrijven

Een aangename temperatuur: jaarrond

U wilt een airco laten plaatsen, bijvoorbeeld in de winkel, op kantoor of in een ander (bedrijfs)pand. Wij installeren A-merk aircosystemen vanuit Maarsbergen, dus in Utrecht en omgeving. Zoekt u een specialist om een airco te laten plaatsen, die bovendien kan meedenken over het benodigde koel- en verwarmingsvermogen? Of die meedenkt over een stille oplossing om geruisloos bij te kunnen werken? Dat is waar we sterk in zijn.

 De airco die u laat plaatsen zorgt jaarrond voor een aangename temperatuur. Dat betekent voldoende koele lucht op warme zomerdagen, en warmte in de koude wintermaanden. De aircosystemen die wij plaatsen kunnen standaard koelen én verwarmen. Het is bovendien een heel efficiënte manier van verwarmen, omdat een airco letterlijk een warmtepomp is. Een heel efficiënte warmtepomp bovendien, waar u dus in de zomer, winter, lente en herfst goed gebruik van kunt maken.

Deskundig advies: voor koelen én verwarmen

Bent u benieuwd wat de beste keuze is om een airco te laten plaatsen, waar de buitenunit het best kan komen of welk vermogen er nodig is om de ruimte te koelen en verwarmen? Dat zijn vragen waarover we u uitstekend kunnen adviseren. We hebben de ervaring bij veel bedrijven in Utrecht en omgeving, bijvoorbeeld op de Heuvelrug. Vanuit Maarsbergen bezoeken we de bedrijven, beoordelen we de situatie ter plekke en brengen we een offerte op maat uit. Zo helpen we u de juiste keuze te maken.

Twijfelt u bijvoorbeeld waar de airco buitenunit te plaatsen? We kennen daarvoor de richtlijnen en voorwaarden, om dit goed te doen. Daarnaast denken we graag met u mee over de juiste plek, bijvoorbeeld om alle geluidsoverlast te voorkomen. Voor de plaatsing gebruiken we standaard materialen die de trillingen absorberen, zodat u daar tijdens gebruik geen last van heeft. Dat garandeert een stille en prettige werkomgeving, zonder geluids- of andere vormen van overlast.

Zoekt u een specialist voor bedrijven om uw airco te installeren? Dat is waar we sterk in zijn. Wij installeren een aircosysteem en zorgen daarmee voor het klimaatbeheer waar u behoefte aan heeft. Met de airco reguleert u zowel de temperatuur als de luchtkwaliteit. Dat heeft uiteindelijk directe invloed op de werkprestaties, waardoor u eigenlijk investeert in meer productiviteit.

Daarnaast draagt het natuurlijk bij aan meer comfort, zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden.

Airco of warmtepomp in de winter

Diverse soorten aircosystemen laten plaatsen

Wilt u een airco laten plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld met de verschillende soorten systemen? We zijn gespecialiseerd in:

 • Split-airco-systemen
 • Multi-split-airco-systemen
 • VRF en VRV systemen
 • Centrale airconditioning

We werken standaard minimaal met een split-airco-systeem. De ‘split’ bestaat uit de binnen- en de buitenunit. Dit betekent dat we een buitenunit plaatsen, die de warme lucht uitblaast als u binnen wilt koelen. Of die de koele lucht uitblaast, als u juist wilt verwarmen. De binnenunit is verbonden via een doorgang, door het dak of door de muur. De doorgang werken we netjes weg, zodat deze nauwelijks zichtbaar is en niemand in de weg zit.

Denkt u aan een VRF/VRV of multi-split-systeem? In dat geval koppelen we één buitenunit aan meerdere binnenunits. Zo kunt u meerdere ruimten koelen en verwarmen, gewoon vanuit één buitenunit. Dat zorgt voor een overzichtelijk en betaalbaar systeem, dat we bovendien makkelijk voor u kunnen onderhouden.

Laten plaatsen en laten onderhouden

Wilt u een airco laten plaatsen en zoekt u een specialist voor (bedrijfs)onderhoud? We onderhouden de systemen die we plaatsen. Dat geldt voor onze airco’s en natuurlijk ook voor de warmtepompen. Op die manier zorgen we voor een systeem waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft. Als u een oplossing zoekt om jaarrond in een aangename temperatuur te werken helpen we u daar graag bij.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

FAQ: veelgestelde vragen over een airco laten plaatsen voor bedrijven

 • Wat kost het om een airco te laten installeren?
  U wilt een airco laten plaatsen bij uw bedrijf: wat kost dat? De kosten hangen af van de grootte van het systeem en de specifieke vereisten in de bedrijfsruimte. We komen graag bij u langs, om een vrijblijvende offerte uit te brengen. Of vraag ons telefonisch naar een indicatie, als u enkele gegevens van de bedrijfsruimte kunt delen.
 • Hoe kies ik het beste airco installatiebedrijf in Utrecht en omgeving?
  We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken om een airco te laten plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en de airco’s die we kunnen aanbieden. Bovendien zijn we onze vaste klanten al jarenlang van dienst met het beheer en onderhoud van hun aircosystemen en warmtepompen.
 • Hoe energiezuinig is de airco bij verwarmen?
  Als u een airco laat plaatsen bij uw bedrijf is dat een energiezuinige vorm van verwarming (en koeling). Een airco is eigenlijk een warmtepomp, en een heel energiezuinige. Het is een lucht-lucht-warmtepomp. Zelfs bij weinig stroomverbruik kunt u de ruimte aangenaam verwarmen of koelen.