Installateur warmtepomp en zonnepanelen

Zonnepanelen en een warmtepomp

U zoekt een installateur voor een warmtepomp en zonnepanelen. Dat is een interessante combinatie, omdat de twee goed samenwerken. Door het systeem met PV-panelen af te stemmen op de warmtepomp wekt u voldoende stroom op, waardoor de pomp energiezuinig verwarmt.

We adviseren bedrijven rondom Utrecht en bijvoorbeeld op de Heuvelrug. Dat doen we vanuit Maarsbergen, zodat we u als lokale installateur voor warmtepompen en zonnepanelen goed van dienst kunnen zijn. Twijfelt u over de mogelijkheden? Of wilt u het in één keer goed doen? Dan helpen we u daar graag bij.

Voldoende zonnepanelen op het dak

Een warmtepomp gebruikt stroom om te verwarmen. Dat betekent dat de stroombehoefte groot is, om jaarrond voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen. Als u zonnepanelen wilt plaatsen is het dus belangrijk om er voldoende van te plaatsen. Daarbij houden we rekening met de warmtepomp, maar ook met andere energievragers.

De warmtepomp is leidend, omdat we de capaciteit daarvan afstemmen op de ruimte(s) die u daarmee wilt verwarmen. Gaat het om een kantoor, een winkel of om andere bedrijfspanden? We stellen het benodigde vermogen voor, om daarmee terug te rekenen naar het aantal zonnepanelen dat ervoor nodig is.

Airco of warmtepomp in de winter

Lokale installateur

Vanuit Maarsbergen zijn we uw lokale installateur voor warmtepompen en zonnepanelen voor bedrijven. Dat doen we in de regio rond Utrecht en op de Heuvelrug. Daar kennen we de bedrijven, begrijpen we de behoefte en bieden we de oplossingen die u zoekt.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

FAQ: veelgestelde vragen over een installateur warmtepomp en zonnepanelen

  • Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een warmtepomp?
    Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van het benodigde vermogen van de warmtepomp. We berekenen voor de warmtepomp wat ervoor nodig is om de ruimte aangenaam te verwarmen. Aan de hand daarvan berekenen we het aantal benodigde zonnepanelen voor uw bedrijf.
  • Kunnen jullie zowel zonnepanelen plaatsen als een warmtepomp installeren?
    Nee, we zijn de installateur voor warmtepompen. Wel hebben we het netwerk met installateurs van zonnepanelen waarover we u kunnen adviseren. Daarnaast berekenen we graag welk vermogen de warmtepomp moet hebben, en hoeveel zonnepanelen daar bij horen.
  • Doen jullie ook het onderhoud van de warmtepomp?
    Ja, we zijn u graag van dienst met het onderhoud van de warmtepomp. Daarmee zorgen we ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u jaarrond rekenen op een aangenaam binnenklimaat.