Warmtepomp installateur

Installateur voor uw warmtepomp

U zoekt een warmtepomp installateur in de regio rond Utrecht of op de Heuvelrug. Vanuit Maarsbergen zijn we u graag van dienst, net als andere bedrijven waar we warmtepompen en airco’s plaatsen. Dus zoekt u een duurzame verwarmingsoplossing? We adviseren u graag, om vervolgens de warmtepomp te installeren en die naar wens bovendien te onderhouden.

Dus zoekt u een lokale vakman, als installateur van warmtepompen? Dat is wat we voor veel bedrijven in de regio doen. We kennen de bedrijven, begrijpen hun behoeften en adviseren u dus graag over de mogelijkheden. Dat doen we vanuit onze vakkennis van de verschillende warmtepompen, bijvoorbeeld als u zoekt naar voldoende vermogen en een hoge energie-efficiëntie.

Vakkundige installateur

We zijn uw warmtepomp installateur met kennis van zaken. Dat komt door onze jarenlange ervaring en door onze achtergrond in installatietechniek. We voldoen aan alle normen en richtlijnen om een warmtepomp te plaatsen, waardoor we die vakkundig kunnen installeren. Dat geldt voor de verschillende merken, waarover we onafhankelijk kunnen adviseren.

Dus denkt u aan een warmtepomp en zoekt u daarvoor een installateur? Steeds meer bedrijven stappen over op deze duurzame vorm van verwarming. Bij voldoende isolatie van het bedrijfspand is het een energie-efficiënte wijze om te verwarmen, die jaarrond het gewenste binnenklimaat geeft.

Airco of warmtepomp in de winter

Uitgebreide technische kennis

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een installateur voor warmtepompen zoekt. Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden en beschikken we over de technische kennis. Dus heeft u vragen over een inverter warmtepomp, een hybride warmtepomp of het geavanceerde besturingssysteem? Bent u benieuwd welk vermogen er nodig is of wanneer het rendabel wordt om hierin te investeren? Dat zijn onderwerpen waarover we u graag meer vertellen.

Bovendien zijn we goed op de hoogte van zowel de regelgeving en voorschriften, als bijvoorbeeld de beschikbare subsidies. Dus denkt u aan een warmtepomp voor uw bedrijf, in Utrecht of rond de Heuvelrug en omgeving? We helpen u er graag bij, net als de andere bedrijven waar we al warmtepompen plaatsten. Bovendien verzorgen we het onderhoud van hun systemen. Daarmee zorgen we ervoor dat u er na plaatsing zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Voorkeur voor duurzaamheid

We hebben bij Calordelta een nadrukkelijke voorkeur voor duurzaamheid. Dat betekent dat we graag met u meedenken om op een duurzame wijze aangenaam te verwarmen (of te koelen). De warmtepomp is goed geschikt als duurzame verwarming, bijvoorbeeld in de winkel of op kantoor. En in andere bedrijfspanden, waarbij we vooraf het benodigde vermogen berekenen.

Wij kennen de diverse warmtepompen, we begrijpen de bedrijfsomgevingen en leggen u dus graag uit over de mogelijkheden. Dus denkt u nu aan een warmtepomp? Of wilt u die in de toekomst laten plaatsen door een erkende en betrouwbare installateur? Wij zijn de warmtepomp installateur in Utrecht en omgeving die u zoekt.

Vervang een verouderd verwarmingssysteem

Gebruikt u een verwarmingssysteem dat toe is aan een update? We komen graag bij u langs, vanuit Maarsbergen. Ter plekke beoordelen we de situatie en schetsen we de mogelijkheden. Als installateur van warmtepompen brengen we graag een vrijblijvende offerte uit, waarmee u precies weet waar u aan toe bent. Dat doen we natuurlijk ook voor nieuwbouw, als u meteen de duurzame keuze wilt maken.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

veelgestelde vragen over een warmtepomp installateur

  • Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?
    De warmtepomp verwarmt (en koelt) op een energie-efficiënte wijze, en bovendien duurzaam. U bespaart op de energiekosten, terwijl u kiest voor een veel duurzamer alternatief. Vooral in combinatie met zonnepanelen is de warmtepomp een heel duurzame keuze voor bedrijven.
  • Welk type warmtepompen plaatsen jullie als installateur?
    We zijn uw warmtepomp installateur voor een lucht-lucht warmtepomp. Dat betekent dat de buitenunit buitenlucht aanzuigt en die verwarmt, om vervolgens de koele lucht van binnen weer buiten uit te blazen. De warmtepompen die we plaatsen zijn geschikt voor kantoren, winkels en andere bedrijfspanden.
  • Kunnen jullie ook het onderhoud verzorgen?
    Ja, als installateur van warmtepompen plaatsen we de systemen, installeren we die en kunnen we ze vervolgens onderhouden. Op die manier zorgen we ervoor dat u er geen omkijken naar heeft, omdat u jaarrond geniet van een aangenaam binnenklimaat.