Warmtepomp of airconditioning?

Warmtepomp installeren

Warmtepomp laten installeren

U wilt een warmtepomp installeren: het is de beste keuze voor energiezuinige verwarming die bovendien toekomstbestendig is. Wij installeren warmtepompen voor particulieren en bedrijven, vanuit Maarsbergen in de regio Utrecht en op de Heuvelrug.

Laat een warmtepomp installeren en verdien de kosten dubbel en dwars terug, dankzij een veel lagere energierekening. We berekenen vooraf graag de kosten van de installatie, inclusief de besparing die u daarmee realiseert. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige energierekening, die lager zal uitvallen dankzij de warmtepomp die we plaatsen.

Warmtepomp installeren: de kosten terugverdiend

Wilt u een warmtepomp laten installeren? De investering verdient zich eigenlijk altijd terug. Dat geldt voor particulieren die hun woning verwarmen en voor bedrijven die het systeem plaatsen voor hun kantoor, winkel of een ander bedrijfspand.

Vanuit Maarsbergen zijn we u graag van dienst in de regio rond Utrecht en op de Heuvelrug. We werken bijvoorbeeld voor veel klanten in Leersum, Amerongen, Veenendaal, Leusden, Amersfoort, Soesterberg, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vianen en Culemborg.

Vooraf ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarin we de kosten voor u op een rij zetten. Daarnaast kunnen we vooraf berekenen welke energiebesparing u mag verwachten. Zo verdient u de kosten terug, waardoor u een investering doet in een (veel) lagere energierekening.

Airco of warmtepomp in de winter

Laag energieverbruik en een maximale levensduur

Laat u een warmtepomp installeren? Het systeem zorgt op drie manieren voor lage energiekosten.

 • Laag energieverbruik: energiezuinige warmtepomp
  We installeren warmtepompen van A-merken, voor particulieren en bedrijven. Dat betekent dat u kiest voor een energiezuinig model, dat van zichzelf een laag energieverbruik nodig heeft. De systemen leveren meer energie op dan ze gebruiken, dus vormen een goede investering.
 • Verwarmen met elektriciteit in plaats van gas
  Dankzij de warmtepomp verwarmt u met elektriciteit, in plaats van het gas. Dat maakt de verwarming milieuvriendelijk én toekomstbestendig. Het is een investering in de toekomst, die zich dubbel en dwars terugbetaalt.
 • Lange levensduur: 15 tot 20 jaar (of meer)
  Ten slotte installeren we warmtepompen met een lange levensduur, dankzij de goede bouwkwaliteit. Een levensduur van 15 tot 20 jaar is gangbaar, en in sommige gevallen zelfs langer.

Advies gezocht? Wij komen graag bij u langs.

Dit zeggen onze klanten

FAQ: veelgestelde vragen over een airco installeren in een bestaande woning

 • Kan ik een warmtepomp installeren in een bestaande woning?
  Ja, veel bestaande woningen en bedrijfspanden zijn geschikt voor een warmtepomp. Twijfelt u hierover? We beoordelen dat graag voor u, in Maarsbergen en omgeving. Neem contact met ons op, dan komen we bij u langs.
 • Is een warmtepomp het hele jaar door efficiënt?
  Moderne warmtepompen zijn goed geschikt voor het Nederlandse klimaat. De meeste modellen zijn efficiënt tot -5 graden Celsius. Dat betekent dat u er meestal zonder problemen het hele jaar door energiezuinig gebruik van kunt maken.
 • Hoeveel kan ik besparen door een warmtepomp te installeren?
  Hoeveel u precies kunt besparen rekenen we graag voor u uit. Vraag een offerte aan, dan komen we bij u langs. We bespreken uw wensen en rekenen uit hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.