Ik wil een airco!!
Featured

Ik wil een airco!!

Tja, niet zo vreemd. We hebben in 2018, 2019 en volgens de recente voorspellingen, ook in 2020 langere warme periodes met hogere temperaturen. Woningen zijn steeds beter geïsoleerd. Goed in de winter én in de zomer, maarrrrr……. Als die warmte na een week of 2 eenmaal in je woning zit, wil de woning maar slecht weer afkoelen. Dit is de trend. Hoe beter de isolatie, hoe makkelijker warmte wordt vast gehouden. Het duurt wel langer voordat de woning echt opwarmt, maar als het dan zo ver is!

Dus gaan we op zoek naar airco. En dan begint de zoektocht: Wat heb ik nodig? Wat zijn goede merken? Hoe wordt dit geïnstalleerd? Hoe kan het in mijn huis mooi weggewerkt worden? HELP!

Wifi actie bij Calordelta

Wifi actie bij Calordelta

Een mooie actie bij Calordelta Klimaattechniek!

U ontvangt één gratis WiFi module t.w.v. € 125,00 incl. BTW en inclusief montage en configuratie bij aankoop van Mitsubishi Heavy Industries airconditioners.
Met deze module is het mogelijk uw airco overal te bedienen met uw smartphone, erg handig!

Deze actie geldt bij installatie van een airconditioner in januari t/m maart 2021, zolang de voorraad strekt. Alleen geldig voor aanvragen van na 26 oktober 2020.

De zomer is voorbij: tijd voor onderhoud

De zomer is voorbij: tijd voor onderhoud

Helaas is de zomer weer voorbij. Natuurlijk hopen we nog op een paar mooie warme dagen, maar die kans is klein, helaas. Hopen mag.
Uw airco heeft goed voor u gezorgd de afgelopen periode. Tijd om te zorgen dat deze volgend seizoen zijn werk wederom naar behoren doet, onderhoud dus!

Uw airco heeft minimaal 3 dingen voor u gedaan:

  • stof uit de lucht gehaald
  • heel veel vocht uit de lucht verwijderd
  • de lucht gekoeld

Het stof hoopt zich op in de filters. Deze zijn vrij eenvoudig te reinigen, dat kunt u eventueel ook zelf doen.

COVID 19 (Corona virus) & Calordelta Klimaattechniek

COVID 19 (Corona virus) & Calordelta Klimaattechniek

Calordelta Klimaattechniek neemt haar verantwoordelijkheid. Wij menen dat wij een verantwoordelijkheid hebben naar onze klanten en monteurs, daarom hebben wij per direct de volgende aanvullende maatregelen, naast het landelijk beleid, genomen welke tot en met 6 april gelden:

* Wij doen geen opnames, onderhoud en installaties bij mensen met een zwakkere gezondheid. Wij vragen hier bewust naar en verwachten dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Bij twijfel nemen wij de beslissing niet bij u langs te gaan.

* Tijdens werkzaamheden wordt gepaste afstand gehouden tussen u en onze monteurs.